fbpx

Ubisoft kondigt racegame The Crew Motorfest aan

The Crew

Ubisoft heeft een nieuwe game in zijn racereeks The Crew aangekondigd. The Crew Motorfest laat de sportvliegtuigjes en speedboten achter zich. Dit derde deel focust weer volledig op voertuigen met vier wielen. De titel verschijnt nog dit jaar.

The Crew Motorfest speelt zich af op het exotische eiland van O‘ahu in Hawaï en introduceert vier disciplines. Zo kan je een sprintje trekken door de straten van Honolulu, maar ook off-road van een vulkaan af stormen. Daarnaast is het mogelijk om door de bruisende jungle te razen of op de smalle bergpaden heerlijke drifts uit te voeren.


Dat de game de strijd aangaat met Forza Horizon, is dan ook overduidelijk in de eerste teaser trailer. Al is het nog even afwachten of de game daar daadwerkelijk in slaagt.

Wie al een testritje wil maken, kan zich inschrijven voor het insider programma dat van start gaat op 1 februari. Via die weg kan het ontwikkelingsteam handige info en feedback verzamelen om een optimale spelerservaring te garanderen bij de launch. De eerste test is alleen op pc.

De releasedatum staat momenteel vastgepind op 2023.

Een reactie achterlaten