fbpx

Ubisoft heeft Tom Clancy’s The Division 3 aangekondigd

The Division 2

Ubisoft heeft onrechtstreeks The Division 3 aangekondigd. De uitgever deed dat via de bekendmaking dat Julian Gerighty de producent wordt van de Tom Clancy’s The Division-serie. Gerighty zal dus de ontwikkeling van alle games en producten in de franchise overzien.

Momenteel is Gerighty ook aangesteld als creative director van Star Wars Outlaws bij ontwikkelaar Massive Entertainment. Wanneer de Star Wars-game in de rekken ligt, wordt hij ook producent van alles wat te maken heeft met The Division.


Naast The Division 3, krijgt Gerighty de leiding over nog meer projecten binnen de franchise. Zo zal hij ook de ontwikkeling van de free-to-play shooters The Division Resurgence en The Division Heartland overzien. Vanzelfsprekend zullen hij en zijn team ook The Division 2 blijven ondersteunen.

In ieder geval is de nieuwe producent enthousiast over de toekomst van de reeks. Zo heeft The Division al meer dan 40 miljoen spelers, maar staat de franchise volgens Gerighty toch nog in zijn kinderschoenen. Volgens Gerighty zijn er nog veel meer verhalen te vertellen in deze franchise.

Benieuwd wat dat brengt voor de toekomst. In ieder geval is The Division 3 nu in ontwikkeling. Wanneer de titel verschijnt? Wij gokken dat het nog minsters 2 jaar zal duren.

Een reactie achterlaten