fbpx

Ubisoft: “Beyond Good & Evil 2 nog steeds in de maak”

Beyond Good and Evil

Met de release van Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition voor de deur, is het logisch dat gamers zich vragen stellen bij het lot van de sequel. De game werd al in 2016 aangekondigd, maar lijkt in rook te zijn opgegaan. Volgens Ubisoft zou de ambitieuze sequel nog steeds in ontwikkeling zijn.

De ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2 is behoorlijk stroef verlopen. Het project werd verschillende keren herstart en kwam even vaak onder nieuwe leiding terecht. In 2020 nam bedenker Michel Ancel zelfs ontslag bij Ubisoft om een natuurreservaat te starten.


Fans twijfelen dan ook of de sequel ooit nog het daglicht zal zien. Al stelde Ubisoft onlangs de fans gerust. Via de officiële X-account van de franchise deelde de uitgever het volgende bericht:

Zou de 20th Anniversary Edition een voorbode kunnen zijn voor een latere onthulling van deel 2? Wie weet. Wanneer we meer zien van de sequel? Ook geen idee. Maar het is leuk om te weten dat Ubisoft het project niet opgegeven heeft na 10 jaar in ontwikkeling.

Een reactie achterlaten