fbpx

Turtle Rock onthult eerste grote expansie voor Back 4 Blood

tunnels of terror

Ontwikkelaar Turtle Rock Studios heeft bekendgemaakt dat de eerste grote uitbreiding van Back 4 Blood verschijnt op 12 april. In Tunnels of Terror duik je met je vierkoppig team onder de grond en sta je tegenover nieuwe gevaren en dodelijke Ridden.

De nieuwe uitbreiding bevat maar liefst 7 dungeons in de diepste krochten van Evansburgh. Tijdens het doorkruisen van de duistere tunnels, zal je oog in oog komen te staan met Warped Ridden, nieuwe en gevaarlijkere versies van de bestaande Ridden.


Tunnels of terror introduceert ook twee nieuwe personages: Sharice en Heng. De eerste is een brandweervrouw met een uit de kluiten gewassen bijl. Heng is een klusjesman die de Ridden met de nodige tools naar de verdoemenis helpt.

Afdalen in gevaarlijke dieptes brengt duidelijk veel risico’s met zich mee, dus beloont Turtle Rock je met coole nieuwe goodies en wapens. Zo zijn er tal van nieuwe equip cards, legendary loot en nog veel meer.

Vergeet trouwens niet dat de Tunnels of Terror expansie deel uitmaakt van de Ultimate Edition van de game. Wie die editie bezit, kan de uitbreiding dus zonder extra kosten downloaden.

Vanaf 12 april dus te downloaden op alle platformen.

Schermafbeelding 2022 03 02 om 04.33.27

Een reactie achterlaten