fbpx

Trophy leak van A Plague Tale: Requiem wijst op release in mei

A Plague tale requiem

De kans is groot dat Asobo Studio zich opmaakt voor een verrassingsaankondiging rond A Plague Tale: Requiem. Zo zijn alle Trophies/Achievements van de game gelekt. Enkele spelers hebben de game op Xbox zelfs al kunnen preloaden. Gaat het om een technisch fout of krijgen we de game echt al in mei te spelen?

Op 22 maart ontdekte de website Powerpyx dat alle Trophies van A Plague Tale: Requiem geüpload waren op de GOG-servers. Ook op de Xbox Store zijn ze opgedoken. In totaal gaat het om 36 trofeeën, inclusief de beschrijving (spoiler alert!). Best vreemd gezien trophies doorgaans pas 2 weken voor release opduiken.


Nog opvallender is dat sommige Amerikaanse spelers de game zelfs al even konden preloaden op Xbox consoles, zoals vermeld door Twitter-gebruiker Okami Games. Wij gokken dat het ging om een foutje bij het uploaden van de game in de Xbox Store.

Bovendien staat de releasedatum van de game op de PSN Store database plots op 17 mei 2022, terwijl de Britse Xbox Store die momenteel op 17 juni 2022 heeft staan. Dat kunnen placeholders zijn, maar nu ook de Trophy List geüpload is, kan een release niet zo lang meer op zich laten wachten.

Kunnen we in mei het avontuur van Amicia en Hugo al verderzetten?

Een reactie achterlaten