fbpx

Trailers van Death Stranding geven cool geheim prijs

De onthulling van de tweede trailer van Death Stranding tijdens de Game Awards was een episch moment. Na afloop van de show liet Hideo Kojima weten dat er verborgen aanwijzingen in de video zaten. Fans gingen meteen op zoek en plaatsten de trailers pal naast elkaar. En wat je dan ziet is mindblowing.

Wie zich de eerste trailer herinnert, weet dat Norman Reedus op een bepaald moment een baby in de armen houdt. In de tweede trailer zien we Guillermo del Toro, die na het zien van een maatschappij in oorlog, een soort van mechanische tube activeert. Geniaal, want als je de trailers naast elkaar zet, verdwijnt de baby uit de armen van Norman Reedus net wanneer Guillermo del Toro de mechanische tube activeert, waarna de baby daarin verschijnt.


Het zorgt voor een behoorlijk WTF?-moment, dat absoluut geen toeval kan zijn. Ons doet de soldaat, gespeeld door Mads Mikkelsen, in zekere zin ook denken aan Metal Gear. De eenheid was aan elkaar verbonden via kabels, die hun bewegingen ongetwijfeld perfect synchroon maken. Enige wat wij dan nog afvragen: wat is in godsnaam die zwarte vloeistof?

Allicht volgen er nog meer onthullingen, dus houden wij je op de hoogte.

Een reactie achterlaten