fbpx

Tony Hawk’s Pro Skater studio maakt nu deel uit van Blizzard

Tony Hawk Pro Skater

Of we nog remakes van oudere Tony Hawk games zullen zien? Misschien, maar dan niet meer van Vicarious Visions. De studio achter het uitstekende Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 is namelijk volledig opgenomen in het team van Blizzard, de uitgever van onder andere World of Warcraft.

Activision bevestigde de herstructurering aan gamesindustry.biz. Alle 200 werknemers werken nu voor de uitgever van World of Warcraft en zullen zich in de toekomst ook volledig toeleggen op projecten van Blizzard.


En hoewel de vertegenwoordiger van Blizzard niet wilde zeggen waaraan de studio momenteel werkt, brengt een Bloomberg-artikel meer duidelijkheid. Zo zou de studio al sinds 2020 meewerken aan de Diablo-franchise. En meer bepaald een remake van Diablo 2, die door het leven zou gaan als Diablo 2: Resurrected.

In ieder geval heeft Vicarious Visions nu dus een ondersteunende rol binnen het bedrijf, waardoor het allicht nooit meer de leiding krijgt over projecten. Als er dus een Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 komt, zal dat niet door Vicarious Visions zijn.

Had jij nog graag meer remakes gezien van Tony Hawk-games?

Een reactie achterlaten