fbpx

Tony Hawk: ‘Activision schrapte plannen voor Tony Hawk’s Pro Skater 3+4′

Tony hawk activision pro skater 3 4

Tony Hawk heeft laten vallen dat Activision wel plannen had voor een Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 remake. De uitgever besliste echter om ontwikkelaar Vicarious Visions onderdeel te maken van Blizzard en schrapte daarmee alle plannen voor nieuwe remakes.

Ontwikkelaar Vicarious Visions gaat sinds de samensmelting met Blizzard, nu als Blizzard Albany en houdt zich nu bezig met de ondersteuning van de Diablo-franchise. Alle plannen voor andere projecten werden geannuleerd. De hoop op meerdere remakes van Tony Hawk-titels is daarmee de kop ingedrukt.


Tony Hawk onthulde het nieuwtje zelf tijdens een Twitch livestream met voormalig Neversoft-ontwikkelaar AndyTHPS. Volgens de Amerikaanse saketelegende zocht Activision naar studio’s die de reeks konden overnemen, maar de uitgever vertrouwde geen enkele ontwikkelaar zoals Vicarious Visions. Waarom de studio dan niet simpelweg de game mocht maken als Blizzard Albany? Daar hebben we het raden naar.

Ook Tony Hawk zelf vindt het bijzonder spijtig. Zo hoopt hij op een manier om de franchise terug te brengen. “Wanneer we beetje verder in de toekomst zijn, komt het er misschien nog van. Je weet maar nooit,” vertelt hij tijdens de stream.

Wij gaan alvast een kaarsje branden met de hoop dat Actvision tot inzicht komt om ook een bundel van Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 uit te brengen. Beide games verdienen het.

Een reactie achterlaten