fbpx

Tomb Raider Remastered krijgt coole verzameledities

tomb raider collectors' edition

Fans van de originele Tomb Raider-games hebben alweer iets om naar uit te kijken. De Remastered bundel verscheen al digitaal, maar krijgt nu ook een fysieke versie met zelfs een heuse Collector’s Edition door Limited Run Games. Alle fysieke edities zijn verkrijgbaar vanaf 24 september 2024.

In totaal brengt Aspyr Media drie versies uit. Een Standard Edition, een Deluxe Edition en een Collector’s Edition. Die eerste twee versies zijn overal verkrijgbaar. De Collector’s Edition kan je alleen pre-orderen via Limited Run Games.


De Collector’s Edition kost zo’n €200 en bevat talrijke goodies. Zo vind je in de verpakking de replica’s van Lara’s klassieke pistolen in een lichtgevende display, drie posters, polygonenfiguren van Lara Croft, een Map Exploration Book, een fysieke soundtrack, een Steelbook, Premium Trading Cards. En dat alles verpakt in een coole Collector’s box.

De Deluxe Editie biedt ook de fysieke cartridge of disk en wordt verder geleverd met een Exploration Map Book (80 pagina’s met alle maps, geheimen en meer), een soundtrack, een steelbook en een speciale doos.

Check de foto’s hieronder:

TR CE

TR DE

Een reactie achterlaten