fbpx

Tom Holland: ‘Uncharted film is origineverhaal voor de games’

Ondanks alle moeilijkheden die de productie van de Uncharted-film al gekend heeft, blijft acteur Tom Holland vol lof over de live-action adaptatie van de games. In een interview met ign.com is de acteur enthousiast over de laatste versie van het script.

Zo zei hij het volgende tijdens het gesprek:


“Vorige week heb de nieuwste versie van het script gelezen en dat was echt een van de beste scenario’s die ik ooit gelezen heb. Het springt gewoon van de pagina’s af.”

Holland blijft dus aan boord om een jonge Nathan Drake te vertolken. En hij kijkt daar ook enthousiast naar uit:

“In tegenstelling tot andere videogamefilms, biedt Uncharted een origineverhaal. Hoewel je de games gespeeld kan hebben, weet je niet wat er in de film zal gebeuren. En als je de games niet gespeeld hebt, ga je de film leuk vinden omdat je hetzelfde verhaal te zien krijgt als andere kijkers. Je hebt dus geen nadeel ten opzichte van mensen die de games wel gespeeld hebben. Ik ben heel enthousiast om de film te maken, want het werd echt tijd dat er een Uncharted-film komt.”

Zoals jullie weten, wordt Victor Sullivan vertolkt door Mark Wahlberg. Ook die acteur blijft aan boord en dat vindt Tom Holland ook bijzonder cool:

“Ik denk dat Mark Wahlberg perfect is voor de rol van Sully en dat de opnames echt dikke fun zullen zijn.”

Enige wat nog rest, is een regisseur vinden. Sinds de aankondigding van het project, kende de Uncharted-film al een zes-tal regisseur. Laatste in het rijtje was Travis Knight, bekend van de Transformers spin-off Bumblebee. De man stapte op in oktober en sindsdien is Sony ijverig op zoek naar een vervanger.

Een reactie achterlaten