fbpx

Timed PS5 exclusive Quantum Error krijgt sfeervolle launch trailer

Quantum Error PS5

Ontwikkelaar Teamkill Media heeft de launch trailer van de tijdelijke PlayStation 5 exclusive Quantum Error online gezwierd. Je kan de video hieronder bekijken. De game verschijnt op 3 november voor Sony’s console, maar komt later ook naar Xbox Series en pc.

Quantum Error doet denken aan een mix van Doom, Returnal en Dead Space. Niet verrassend, want de titel wordt beschreven als een cosmic horror shooter met een filmisch verhaal. Toegegeven, het ziet er allemaal best cool uit dankzij de duistere, paranormale elementen.


In de game kruip je in de huid van brandweerman Jacob Thomas. Wanneer er plots brand uitbreekt in de Monad Quantum Research Facility, zo’n 30 mijl voor de kust van Californië, is het aan jou om zoveel mogelijk van de wetenschappers te redden.

Wanneer je samen met je partner Shane Costa aankomt, begint de missie als een eenvoudige reddingsoperatie. Al snel ontdek je dat er vreemde dingen aan de gang zijn en wordt je opdracht een dodelijke nachtmerrie.

Vet cool detail: Quantum Error maakt op unieke wijze gebruik van de DualSense Controller. Zo voer je mond-op-mond beademing door te blazen in de microfoon van de controller. Daarnaast voel je de kracht van alle wapens en tools via adaptieve triggers. Ook ondersteunt de game haptische feedback.

Een reactie achterlaten