fbpx

The Witcher 4 wordt begin van nieuwe saga

Momenteel legt ontwikkelaar CD Projekt Red zich helemaal toe op Cyberpunk 2077, maar de studio heeft nu al plannen voor The Witcher 4. Hoewel we niet weten waarover die game zal gaan, weten we wel dat die titel het beginpunt wordt van een nieuwe saga binnen de serie.

The Witcher 4 wordt de start van een reeks nieuwe games in de franchise. Een trilogie? Dat wil CD Projekt voorlopig niet kwijt. Al bevestigt de studio wel dat het volgende deel het begin wordt van meerdere delen.


Zoals je weet, werd The Witcher 4 vorig jaar al aangekondigd. Hoewel de Poolse developer verder geen details deelde, wilde CD Projekt Red wel kwijt dat de game ontwikkeld wordt met Unreal Engine 5.

Dankzij een recente aandeelhoudersvergadering weten we nu dat die game zich in pre-productie bevindt. Dat wil zeggen dat de studio bezig is met concept arts, scenario en alles wat nodig is om de eigenlijke ontwikkeling op te starten.

Meer details volgen ongetwijfeld wanneer de uitbreiding van Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty – en ook The Witcher current-gen editie uit de deur is.

Een reactie achterlaten