fbpx

The Witcher 3 next-gen update komt 14 december

The Witcher 3

Zin om nog eens in het leven van Geralt of Rivia te duiken? Dan hoef je niet meer lang te wachten. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft bekendgemaakt dat de next-gen versie van The Witcher 3: The Wild Hunt op 14 december verschijnt op PS5 en Xbox Series. De next-gen upgrade is zelfs gratis als je de originele game hebt.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition maakt gebruik van de nieuwe hardware van next-gen consoles. Zo krijgt de openwereldgame tientallen verbeteringen, zowel op vlak van performance als graphics. Daarnaast zijn er technische verbeteringen, snellere laadtijden, ondersteuning voor ray tracing en zelfs de integratie van enkele mods.


Verder bevat de game ook extra dlc gebaseerd op de The Witcher serie van Netflix. Volgende week toont CD Projekt Red de eerst gameplay tijdens een uitgebreide livestream.

Het goede nieuws: heb je The Witcher 3: Wild Hunt al eerder gekocht, dan kan je de next-gen upgrade gratis downloaden. Een fysieke versie volgt ook nog, al is daar nog geen releasedatum van bekend.

Cool is dat ook de oudere consoles niet in de kou blijven staan. Ook de PS4- en Xbox One-versie, alsook die van Nintendo Switch, krijgen een update met tal van toevoeging, alsook de nieuwigheden van The Witcher Netflix. Cool, toch?

Een reactie achterlaten