fbpx

The Rogue Prince of Persia krijgt nieuwe launch trailer

The Rogue Prince of Persia.jpg

De release van The Rogue Prince of Persia werd een paar weekjes opgeschoven, maar de game is nu eindelijk verkrijgbaar via Early Access. Om dat te vieren, heeft ontwikkelaar Evil Empire een nieuwe launch trailer gelost. Die combineert een coole animatievideo met verse gameplay.

Het eerste geanimeerde deel van de trailer geeft perfect het roguelite karakter van de game aan, waarbij de prins talloze valstrikken en monsters opnieuw te lijf gaat nadat één van de gevaren zijn einde betekent. Op die coole animatie volgt een portie gameplay die dodelijke platforming afwisselt met acrobatische combat. Jouw doel: Perzië redden van de invasie van de Hunnen en hun duistere magie.


The Rogue Prince of Persia wordt gemaakt door Evil Empire, dezelfde studio achter de populaire metroidvania Dead Cells. En zij weten duidelijk hoe ze een intense gameplayformule in elkaar boksen.

Het enige nadeel is dat de game nog steeds geen releasedatum heeft voor consoles. Voorlopig dus enkel verkrijgbaar via Steam. Al kreeg de titel daar meteen een korting van 10%. Kopen dan maar?

REACTIES (1)

  1. DJ_Alfist

    Gisteren met de game aan de slag gegaan en het stijltje spreekt me wel aan.

Een reactie achterlaten