fbpx

The Outer Worlds komt naar PS5 en Xbox Series X

Outer Worlds

Obsidian Entertainment heeft The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition aangekondigd voor PlayStation 5, Xbox Series consoles en pc. De editie brengt de gevierde scifi-RPG naar de nieuwste generatie consoles vanaf 7 maart.

De nieuwe editie bevat zowel de hoofdgame als alle uitbreidingen, volledig geremastered voor de laatste generatie consoles. Tijdens het avontuur kom je terecht in de kolonie van Halcyon, waar verschillende groepen de macht in handen proberen te krijgen. En jouw keuzes als speler zullen het uiteindelijke lot van deze welvarend ruimtekolonie mee bepalen.


Voor deze nieuwe release werden niet alleen de graphics aangepakt, maar kreeg ook de performance een boost. Daarnaast werden verschillende animaties toegevoegd en zijn omgevingen nog gedetailleerder.

Tijdens de game heb je enorme vrijheid, ook in de manier waarop je tal van situaties benadert. Hoe je jouw personage ontwikkelt is volledig jouw keuze, al is het lot van Halcyon er natuurlijk aan verbonden. Omdat er zoveel te doen valt, is de level cap gelukkig verhoogd. Op die manier kan je altijd nieuwe dingen blijven leren.

Wie de vorige edities van The Outer Worlds al in zijn bezit heeft, kan trouwens gratis upgraden binnen dezelfde consolefamilie, bijv. van PS4 naar PS5 of via hetzelfde winkelplatform op pc.

Een reactie achterlaten