fbpx

The Matrix Awakens geeft je een voorsmaakje van Unreal Engine 5

Benieuwd naar wat Unreal Engine 5 kan op je PS5 of Xbox Series X ? Dan moet je zeker The Matrix Awakens downloaden. De tech demo is nu beschikbaar op de PlayStation Store en Xbox Store en dropt je in de grafisch indrukwekkende wereld van The Matrix.

De game/experience is gemaakt ter promotie van de nieuwe Matrix-film en biedt een korte ervaring in het universum van The Matrix. Hierin start je zij aan zij met Carrie Ann Moss (Trinity) en Keanu Reeves (Neo). Zo krijg je niet alleen een coole cutscene te zien, maar mag je een explosieve achtervolging naspelen in third-person.


Na het actiegedeelte gaan de spierballen van Unreal Engine 5 echt aan het rollen en krijg je toegang tot een open wereld waar je je kan vergapen aan de grafische krachtpatserij. Zo kan je rondwandelen, rondrijden en met een drone door en over Manhattan vliegen. In het menu kan je verschillende parameters gaan aanpassen (zoals de stand van de zon, aantal auto’s,…) en pics nemen met de Phot Mode.

Verspreid over Manhattan kan je look locaties vinden met extra informatie over de engine en de optie om naar nachtmodus over te schakelen. Grafisch bijzonder indrukwekkend. Als dit een blik op de toekomst is van wat de Unreal Engine kan op PS5 en Xbox Series, dan staat ons een mooie tijd te wachten.

Zeker downloaden als je een PS5 of Xbox Series in huis hebt.

Een reactie achterlaten