fbpx

The Lord of the Rings: Gollum onthult verse gameplay

Ontwikkelaar Daedalic Entertainment heeft verse gameplay gelost van The Lord of the Rings: Gollum. In de game kruip je in huid van het wezentje uit de films en mag je de diepste krochten van Mordor verkennen. De titel lig vanaf 1 september in de rekken.

The Lord of the Rings: Gollum begint wanneer Gollum de Ring of Power verliest door toedoen van Bilbo Baggins. Het sluwe kereltje laat daarom The Misty Mountains achter zich en begint een gevaarlijke reis doorheen de ruïnes van Barad-Dur naar het rijk van de Elfen in Mirkwood.


Tijdens het avontuur zal Gollum zijn sluwheid moeten gebruiken om uit het zicht van de vijanden te blijven. Daarbij moet-ie gebruik maken van de schaduwen maar zal-ie ook alternatieve paden moeten zoeken om op zijn bestemming te geraken.

Interessant is trouwens dat Gollum af te rekenen krijgt met zijn Hobbit-persoonlijk Smeagol. Vaak zal je keuzes moeten maken die eerder aansluiten bij Smeagol of Gollum. Hoe jij de game afsluit, zal uiteindelijk volledig afhangen van je keuzes.

Een reactie achterlaten