fbpx

The Last of Us Season 2 heeft zijn Abby gevonden

Shannon Berry

Goed nieuws voor het tweede seizoen van The Last of Us, want de serie heeft een actrice voor Abby gevonden. De opnames beginnen echter pas als de staking in Hollywood voorbij is. En dat kan nog even duren.

Showrunner Craig Mazin bevestigde dat de rol van Abby ingevuld is. De schrijver onthulde nog niet welke actrice de rol van Abby op zich neemt, al gaan fans ervan uit dat Shannon Berry (The Wilds, Hunters) de rol heeft gekregen, afgaande op haar social media activiteit.


Zo volgt Berry niet alleen Neil Druckmann op Instagram, maar ook Pedro Pascal (Joel) en Bella Ramsey, alsook het officiële The Last of Us account. Natuurlijk is dat niet per se een aanwijzing, al is de actrice wel een optie.

In 2020 wees Berry zelf al op haar gelijkenis met Abby. In het bericht zei de atrice dat veel mensen haar vertelden dat ze sterk op Abby uit The Last of Us lijkt en dat die personen gelijk hebben.

In ieder geval zal het tweede seizoen van de serie slechts een deel van de gebeurtenissen van de tweede game in beeld brengen. Gezien Abby een centrale rol speelt, krijgen we haar allicht uitgebreid te zien. Kijk jij uit naar het nieuwe seizoen?

Een reactie achterlaten