fbpx

The Last of Us actrice: ‘fans zullen de serie geweldig vinden’

The Last of Us

Zit jij een beetje met de handen in het haar vanwege de tv-adaptatie van The Last of Us? Volgens Bella Ramsay is dat helemaal niet nodig. De jonge actrice, die Ellie vertolkt in de televisieserie voor HBO, beweert dat de reeks heel trouw blijft aan de game.

Gamers weten maar al te goed dat een live-action adaptatie van games meestal erop of eronder is. Voor The Last of Us hoef je je echter geen zorgen te maken. Althans, dat liet actrice Bella Ramsay weten in een interview met SheKnows. Zo is de jongedame er vrij zeker van dat fans de televisieserie geweldig zullen vinden.


Toch begrijpt de jongedame de bezorgdheid van de fans. ‘Wanneer iets zo dierbaar is voor je is als kijker – of in dit geval als gamer – dan is het heel normaal dat je bezorgd bent over de verfilming. Maar ik geloof oprecht dat kijkers de show geweldig zullen vinden. De serie volgt de emotionele hoogtepunten van de game heel nauw. Daarnaast behandelt de serie het bronmateriaal met veel respect.’

Natuurlijk komen er ook verhaallijnen aan bod die minder diep uitgespit werden in de games. Zo vertelde Ramsay ‘dat de serie ongeziene aspecten van The Last of Us verder uitdiept’. Daarnaast haalt de jonge actrice aan dat het ‘een bijzondere ervaring was om de serie te maken’. Ze hoopt dan ook dat ‘kijkers die ervaring en beleving ook voelen wanneer ze de serie te zien krijgen’.

De release van The Last of Us serie staat gepland voor volgend jaar, maar uiteraard kan je je nog bezighouden met de remake van de eerste game tot serie live gaat. Ga jij kijken?

Een reactie achterlaten