fbpx

The Expanse: A Telltale Series heeft releasedatum

The Expanse

Uitgever Telltale Games heeft bekendgemaakt dat zijn gamereeks The Expanse vanaf juli in de digitale rekken ligt. De eerste episode is verkrijgbaar op 27 juli en vanaf dan verschijnt er elke twee weken een nieuwe aflevering.

De game lanceert met twee versies: een Standard en een Deluxe Edition. Pre-orders gaan live op 1 juni en biedt 24 uur early access op PlayStation en PC. De Deluxe Edition krijgt daarbovenop nog een extra dlc, die voorlopig onbekend is.


Opvallend is dat de game ontwikkeld wordt door Deck Nine, de studio achter Life is Strange: Before the Storm en Life is Strange: True Colors. In de titel, gebaseerd op de gelijknamige Amazon serie, kruipen spelers in de huid van Camina Drummer, wiens stem trouwens verzorgd wordt door Cara Gee, de actrice uit de serie.

Als Drummer ga je op zoek naar een mysterieze schat in de ruimte. Tijdens het avontuur krijg je, zoals in eerdere Telltale projecten, verschillende keuzes voorgeschoteld. Je krijgt te maken met verschillende andere personages, een muiterij en talloze avonturen waarin jouw keuzes het lot van de Artemis crew bepalen.

Vanaf 27 juli in de rekken dus. Hieronder vind je nog eens de gameplay trailer, mocht je die gemist hebben.

Een reactie achterlaten