fbpx

The Division: Heartland krijgt rating; release is nabij

The Division Heartland

De release van The Division: Heartland is dichterbij dan we denken. Ubisofts nieuwe shooter kreeg onlangs een leeftijdsrating opgeplakt. En dat gebeurt doorgaans pas op het einde van de ontwikkeling.

De leeftijdsrating gebeurde op 14 november in Taiwan en werd gespot door Twitter-gebruiker Kurakasis. Volgens de rating komt de shooter naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series en pc.


Een release in het voorjaar? Zo lijkt het toch. The Division: Heartland wordt ontwikkeld door Red Storm Entertainment en wordt een free-to-play extraction shooter. Zo zakken jij en je team af in het fictieve Amerikaanse stadje Silver Creek. Elke ronde zet je jouw wapens en uitrusting op het spel. Blijven bewegen is de boodschap. Op die manier kan je conflictsituaties en de dodelijke contaminatie vermijden.

Nieuwe uitrusting kan je ontgrendelen door uitdagingen in je Base of Operations te activeren tussen missies door. Keer je succesvol terug van een extractie? Dan speel je nieuwe missies, wapens, vaardigheden en zelfs zones op de map vrij. Word je gedood voor je de extractielocatie bereikt? Dan kom je zonder extra’s terug.

Een specifieke releasedatum is er helaas niet, maar misschien komen we die wel te weten tijdens The Game Awards.

Een reactie achterlaten