fbpx

The Dark Pictures studio werkt aan nieuw project

The Quarry

Het lijkt erop dat Supermassive Games, de studio achter The Dark Pictures Anthology, niet exclusief aan die reeks werkt. Er is namelijk een handelsmerk van de ontwikkelaar opgedoken dat verwijst naar een game genaamd The Quarry.

Het patent werd geregistreerd 17 februari bij de European Union Intellectual Property Office. Heel veel details krijgen we niet, al zou het patent games software, entertainment services en computer programming services behandelen. Een nieuwe game lijkt dus het meest voor de hand liggend.


Opvallend: website VGC vermeldt dat-ie via bronnen vernomen heeft dat de game uitgegeven wordt door 2K Games. Bovendien zou The Quarry al dit jaar verschijnen. Natuurlijk zullen we moeten wachten op een officiële aankondiging voor meer info.

Cool is dat het patent wel het logo van The Quarry bevat. Al valt ook daaruit helaas niet veel af te leiden. Afgaande op de naam, speelt de game zich waarschijnlijk af op een steengroeve. Misschien wordt er een moord gepleegd en moeten we dader zoeken?  Of misschien probeert een groepje jongeren te ontsnappen aan een genadeloze killer op deze locatie?

Gezien Supermassive Games graag interactieve horror-verhalen vertelt, zou het ons niet verrassen als het die kant opgaat.

Een reactie achterlaten