fbpx

The Callisto Protocol heeft nu New Game Plus

Callisto Protocol new game plus

Ontwikkelaar Striking Distance Studios heeft een New Game Plus modus aan The Callisto Protocol toegevoegd. Daarmee kan je de brute horrorgame nog eens herspelen. Best opvallend, aangezien de feature pas gepland was voor februari.

New Game Plus laat je toe de game te herspelen met alle ontgrendelde wapens, upgades en Callisto Credits. Let wel, je krijgt de wapens niet meteen, maar kan ze oppikken bij het eerste Reforge Station.


De update brengt daarnaast ook heel wat bug fixes naar de game, waaronder een trophy/achievement die niet wilde registreren. Daarnaast is de ervaring geoptimaliseerd en zijn er problemen opgelost waarbij bijvoorbeeld Jacob door de map viel.

Zoals reeds bekendgemaakt, krijgt The Callisto Protocol ook nog een Hardcore modus, tal van nieuwe sterfanimaties, alsook een extra verhaaluitbreiding in de zomer. Dat Jacob weer talloze brute eindes tegemoet gaat, staat buiten kijf.

Voor wie nog niet uitgehuiverd is: vrijdag 27 januari verschijnt de remake van Dead Space, die andere ruimtehorrorgame van Glen Schofield.

Een reactie achterlaten