fbpx

The Callisto Protocol gameplay ziet er gruwelijk bruut uit

Ontwikkelaar Striking Distance Studios heeft tijdens Summer Game Fest nieuwe gameplay getoond van The Callisto Protocol. De horrorgame is bedacht door Glen Schofield, het brein achter Dead Space. En dat zie je aan de gameplay: bloederige executies, ledematen die worden afgeknald en een Portal gun.

Het verhaal speelt zich af anno 2320 af op Callisto, een maan van Jupiter. Jouw doel? Ontsnappen uit de strengbewaakte Black Iron Prison. Al is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan, want op mysterieuze wijze beginnen alle gedetineerden te transformeren in afgrijselijke monsters.


Aan jouw personage Jacob Lee om te overleven en te achterhalen wat er precies aan de hand is. Enkel opletten dat je gezicht er niet afgevreten wordt door een van de gruwelijke monsters. Of je tussen de schroeven van een of ander werktuig belandt. Pijnlijk.

Hierboven vind je een stuk onversneden gameplay (let vooral op het einde) en hieronder de extended trailer. Als ruimtekolonies ooit een ding worden, help er ons dan aan herinneren om nooit te kiezen voor Callisto.

The Callisto Protocol komt op 2 december naar consoles en pc.

Een reactie achterlaten