fbpx

Horrorgame The Callisto Protocol dropt verse screenshots

CP1

Ontwikkelaar Striking Distance Studios heeft een aantal nieuwe beelden gelost van de huiveringwekkende horror game The Callisto Protocol. Zoals je weet, is de game ontsproten aan het brein van Glen Schofield, de regisseur en bedenker van Dead Space.

De beelden hieronder (via Game Informer) brengen een spuuglelijk schepsel in beeld, al geven ze ook wat mee van de sfeer in The Callisto Protocol. De monsters die je in de screenshots ziet, gaan door het leven als Biophages.


Via Game Informer komen trouwens ook wat meer details van de game aan het licht. De horrorgame staat gepland voor release in de tweede helft van 2022. Nog dit jaar dus. Hoofdpersonage van The Callisto Protocol is Jacob, die allerlei tools heeft waarmee hij vijanden naar zich toe kan trekken, maar ook van zich af kan duwen. Een duidelijke knipoog naar Dead Space.

De horrorgame bevat zowel melee combat als gevechten op afstand, dus je krijgt ongetwijfeld wat leuk speelgoed om vijanden te lijf te gaan.

The Callisto Protocol zou aanvankelijk deel uitmaken van het universum van PUBG, maar Schofield tweette dat dit niet langer het geval is. De game krijgt een volledig eigen universum en verhaallijn.

CP2

CP3

CP6

CP5

CP7

CP4

Een reactie achterlaten