fbpx

Tekken 8 krijgt badass verhaaltrailer

Jin Kazama

Uitgever Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gedropt voor Tekken 8 die het verhaal van de fighting game in de kijker zet. Gevechten worden epische clashes, waarbij talloze fantasyelementen de kop opsteken. Dit kan wel eens de meest explosieve Tekken game ooit worden.

In Tekken 8 speelt het conflict tussen Jin Kazama en vader Kazuya Mishima een centrale rol. Jin wil ontsnappen aan zijn duistere lot en dus trekt hij ten strijde tegen zijn vader. Het resultaat is een confrontatie waar de hele wereld in meegesleurd wordt.


Het verhaal begint wanneer Kazuya en zijn privéleger de wereldmacht wil grijpen. De wereldleiders proberen Kazuya te ontwapenen, maar dat mislukt en Kazuya slaat keihard terug.

Zoon Jin Kazama neemt samen met enkele bondgenoten, het op zich om Kazuya te verslaan.  Via een internationaal vechttoornooi. Het verhaal zal uiteraard geen Game Awards winnen, maar de knokpartijen zien er in ieder geval ontzettend cool uit.

Tekken 8 verschijnt op 26 januari. Een demo is nu te downloaden in de PlayStation Store en vanaf 21 december op Xbox en pc.

Een reactie achterlaten