fbpx

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin aangekondigd

TMNT last ronin

Deze zagen we helemaal niet aankomen. Uitgever Paramount heeft Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin onthuld, een gameversie van de gelijknamige comics. Het wordt volgens de uitgever een third-person actie-RPG in de stijl van – jawel – God of War.

Doug Rosen, de senior vice president for games and emerging media van Paramount Global vertelde in een interview met Polygon dat The Last Ronin een duistere en volwassen toon krijgt in vergelijking met andere Turtles-games. De game zou bovendien een trouwe adaptatie zijn van de comics, al wordt de studio voorlopig geheim gehouden.


Het verhaal volgt de laatste overlevende Turtle in een verre toekomst. De eenzame Ronin gebruikt alle wapens van zijn broeders, maar pas op het einde wordt duidelijk om wie het gaat.

In ieder geval zou de game een third-person actie-RPG worden met slechts één speelbaar personage. Cool vooruitzicht: de andere Turtles zouden mogelijk speelbaar zijn in talloze flashbacks.

Volgens Rosen zou de game pas over enkele jaren in de rekken liggen. Het wordt een ambitieuze AAA game die zich laat inspireren door God of War Ragnarok en diens voorganger.

Klinkt behoorlijk vet, toch? Nog eentje die je op de radar mag houden dus..

Een reactie achterlaten