fbpx

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is pure nostalgie

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games hebben de handen in elkaar geslagen voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. De nieuwe Turtles-game wordt een old school beat ‘em up voor vier spelers en verschijnt voor consoles en pc.

De trailer is alvast een brok pure nostalgie. Niet alleen voor jarenlange TMNT-fans, maar ook voor gamers die graag beat ‘em ups spelen. Shredders’ Revenge krijgt immers de klassieke brawler-gameplay en een grafische stijl die doet terugdenken aan de TMNT-klassiekers op SNES en Mega Drive.


Zoals in de originele games uit de nineties heeft elke kungfu-schildpad unieke aanvallen en moves, waardoor ze allemaal anders spelen. Je kan de game solo spelen of drie vrienden uitnodigen en vijanden als het Turtles-kwartet te lijf gaan. Hopelijk ook via online co-op.

Leuk detail: de nieuwe metalversie van de Turtles themesong in de trailer werd ingezongen door niemand minder Faith No More’s Mike Patton.

De Franse uitgever Dotemu scoorde vorig jaar al een hit met Streets of Rage 4, het vervolg op de 16-bit beat’em up klassieker uit de jaren ’90.

Een releasedatum voor deze TMNT: Shredders’ Revenge is er nog niet.

Een reactie achterlaten