fbpx

Techland voegt New Game Plus toe aan Dying Light 2

Dying Light 2 new game plus

Iemand zin in een extra rondje ‘zombies dropkicken’? Start dan als de bliksem Dying Light 2 op, want ontwikkelaar Techland heeft via een update net een New Game+ toegevoegd. En die brengt enkele nieuwigheden met zich mee.

Update 1.3.0 voegt niet alleen de New Game+  toe, maar fikst ook allerlei problemen in de co-opmodus van Dying Light 2. Voortaan krijg je een stabielere gameplaysessie wanneer je met vrienden samenspeelt. Da’s ook nodig, want als je meteen in New Game+ duikt, zal je merken dat de moeilijkheidsgraad een pak hoger ligt.


De New Game+ voegt enkele nieuwe moeilijkheidsgraden toevoegt en stemt de vijanden rondom jou nu ook af op jouw XP-level. In ruil daarvoor krijg je betere beloningen bij het voltooien van quests. Er is ook een volledig nieuwe quest, genaamd Something Big Has Been Here. Deze missie introduceert een nieuw soort Infected.

Verder kan je 30 nieuwe inhibitors opsporen om je gezondheid te verbeteren. Ook nieuw: gouden doelwitten die je kan dood meppen voor extra loot.

Uiteraard vind je tijdens je New Game+ tal van coole Legendary gear. Wie graag over de daken rent, kan zelfs een Platinum medaille scoren voor Parkour uitdagingen.

Een reactie achterlaten