fbpx

Techland toont deze week eindelijk Dying Light 2

Techland onthult deze week eindelijk meer van het langverwachte Dying Light 2. Dat heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt met een korte teaservideo. Donderdag 27 om 21u krijgen we na twee jaar radiostilte eindelijk nieuwe gameplay te zien. En hopelijk ook een releasedatum.

De langverwachte sequel van de openwereldzombiegame werd uitvoerig getoond op E3 2019, maar verdween erna van de radar. De Poolse makers gaven toe dat ze de game te vroeg hadden aangekondigd en dat er nog te veel werk aan de winkel was. Na twee jaar doorbreekt Techland eindelijk het zwijgen met een livestream op Twitch.


Wat we precies te zien krijgen? Dat is niet bekend, al verwachten we heel wat nieuwe gameplay. Dying Light 2 staat op verhaalvlak volledig los van van de eerste game en speelt zich af op een nieuwe lokatie genaamd The City. Op gameplayvlak bouwt de sequel verder op de gekende parkour gameplay en brute hack’n slash combat.

Met wat geluk maakt Techland meteen ook de releasedatum bekend. Volgens geruchten zou Dying Light 2 nog dit najaar verschijnen, zowel op current-gen als next-gen consoles.

In ieder geval krijgen we donderdag de toekomst van Dying Light te zien. Dat kan vanaf 21u op het Twitch-kanaal van ontwikkelaar Techland. Ben jij er klaar voor?

Een reactie achterlaten