fbpx

Techland belooft dat Dying Light 2 nog dit jaar komt

Vorige week liet ontwikkelaar Techland vallen dat een nieuwe update zou komen over Dying Light 2 via Discord. Na een crash van de servers wegens te veel bezoekers, is de update alsnog live kunnen gaan. Al geeft de ontwikkelaar bijzonder weinig nieuwe details en is de video eerder een verzoek om meer geduld.

Dat Dying Light een langverwachte titel is, is duidelijk wanneer enkele ontwikkelaars van Techland een paar tweets van ongeduldige fans lezen. En hoewel de trailer afsluit zonder echt nieuws over de game, krijgen we toch enkele korte fragmenten van Dying Light 2 te zien.


Op het einde zien we ook 2021 in beeld verschijnen. De studio belooft zo snel mogelijk meer nieuws, maar legt uit dat videogames ontwikkelen in coronatijd geen simpele opdracht is. Tot Techland er klaar voor is, zullen we het moeten doen met de beelden in de bovenstaande video.

Vanuit de community komt er steeds meer reactie op dat lange wachten. Vele fans vrezen dat de game in development hell vastzit en hetzelfde lot zal ondergaan als Cyberpunk 2077.  De ontwikkelaar weerlegt die reacties op Twitter, al geeft de developer wel toe dat de game veel te vroeg werd aangekondigd, waardoor het nu een eeuwigheid lijkt te duren.

 

Een reactie achterlaten