fbpx

Teaset Insomniac volgende game in Spider-Man?

Insomniac

Dat Marvel’s Spider-Man een knaller van formaat is, staat als een paal boven water. Momenteel sleutelt ontwikkelaar Insomniac Games met man en macht aan de uitbreidingen, al is het mogelijk dat de studio ook een nieuw project in de pijpleiding heeft. Eentje dat geteased werd in Spider-Man.

Gamers hebben de teaser voor het eerst gespot op de in-game versie van Twitter. Zoals je weet, worden er updates op het account van de Spider-Man gepost, gebaseerd op jouw acties in de game. De burgers van Manhattan kunnen erop reageren en vooral deze tweet van igTedPrice trok grote ogen:


https://i0.wp.com/preview.redd.it/zulp3b8i73l11.jpg?ssl=1

Opvallend: Ted Price is de CEO van Insomniac Games. Zijn tweet luidt als volgt:

“Hey did you hear that InsomniacGames is announcing a new game next week?”

Geen idee of het gaat om de dlc van Spider-Man of om een compleet nieuw project dat in ontwikkeling bij Insomniac Games. Maar als de boodschap effectief waar is, dan weten de mannen van Insomniac hoe ze een teaser moeten aanpakken. Of hun fans een serieuze loer moeten draaien.

Het is afwachten of er in de komende weken iets nieuw aangekondigd wordt van Insomniac Games. Alleen dan zullen we weten of de studio ons een poets wilde bakken, of inderdaad een nieuwe game wilde onthullen.

Een reactie achterlaten