fbpx

Amerikaanse winkelketen Target hint naar Spyro remaster

De laatste weken gonst het van de geruchten rond een remaster van Spyro. Enkele weken geleden ging het nog over Spyro the Dragon Trilogy Remaster en vorige week nam een insider ons in het ootje. Hij zweerde dat Activision die avond Spyro the Dragon: Treasure Trilogy zou aankondigen. Dat gebeurde niet, maar nu beginnen ook medewerkers van Amerikaanse winkelketen Target plots te hinten naar de langverwachte remaster.

Wanneer klanten vragen naar de populaire draak, geeft de klantendienst geen dagdagelijkse antwoorden over de beschikbaarheid. Elk bericht bevat duidelijke verwijzingen naar de game. Zo grapt een medewerker ‘Spyro reist naar een land hier ver weg vandaan’ aangevuld met de boodschap dat ze niet weten wanneer de schattige draak in hun winkels landt. In een ander antwoord staat te lezen dat de toverspreuk van Gnasty Gnorc de medewerker tegenhoudt om meer informatie te geven.


Concrete informatie is het niet, maar deze antwoorden zijn waarschijnlijk van bovenaf opgelegd aan de Target-medewerkers. Wat het nog interessanter maakt: in een bericht wordt specifiek de Treasure Trilogy vermeldt, de naam die in het meest recente gerucht opdook.

Wanneer Activision het bestaan van de remaster toegeeft? Daar hebben we het raden naar. Feit is zeker dat er alsmaar meer aanwijzingen zijn die het bestaan bevestigen. Daarbovenop hebben de uitgever en de Amerikaanse keten altijd nauw samengewerkt. Het lijkt dan ook plausibel dat Target deze ongebruikelijke antwoorden doorgespeeld kreeg van Activision zelf. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

[​IMG]

 

Een reactie achterlaten