fbpx

Activision kondigt vanavond Spyro the Dragon: Treasure Trilogy aan

De geruchten over een remaster van Spyro the Dragon worden steeds hardnekkiger. Reddit-gebruiker B4DASS zegt dat Activision deze avond de heruitgave officieel aankondigt. Hij vernam dit nieuws van een bron die dichtbij de ontwikkeling staat. De remaster bevat de eerste drie games en krijgt de naam Spyro the Dragon: Treasure Trilogy.

Het is overigens niet de eerste keer dat reddit-user B4DASS zaken vroegtijdig lekt van Activision. Zo had hij het nog lang voor de aankondiging van de nieuwe Call of Duty over Black Ops 4. De geruchten over Spyro worden aangedikt door een Tweet van Matthew McLaury, de persoon die verantwoordelijk is voor de fansite van Spyro Universe. Hij plaatste een foto van een officieel Activision t-shirt met daarop het iconische figuur.


Volgens eerdere geruchten zal Vicarious Visions instaan voor de ontwikkeling. De studio nam ook de leiding over Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy. Net als bij deze remaster zou PlayStation een exclusieve deal in de wacht gesleept hebben voor Spyro the Dragon: Treasure Trilogy. Volgens de bron bestaat de trilogie uit de eerste drie games:  Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten