fbpx

Take-Two werkt aan drie remasters van bestaande reeksen

Max Payne

Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games en 2K Games, heeft onthuld dat het maar liefst drie onaangekondigde remasters of remakes van bestaande reeksen in de pijplijn heeft. De info werd gedeeld via een presentatie voor aandeelhouders.

Zo is op slide 9 van de presentatie te zien dat Take-Two een aantal ‘nieuwe iteraties van eerder verschenen titels’ in de maak heeft. In totaal gaat het om zes games. Drie ervan zijn al gekend: GTA V: Expanded & Enhanced, GTA Online Standalone en Kerbal Space Program. Daarnaast worden drie onaangekondigde titels vermeld.


Welke games dat kunnen zijn? Daar hebben we het raden naar. Misschien is er wel BioShock Remake onderweg om het verhaal op te frissen voor we aan het nieuwste deel beginnen? Een remake van de Max Payne-games is ook een optie, gezien de reeks onlangs 20 kaarsjes uitblies.

Of misschien krijgen we wel de langverwachte remake van de eerste Red Dead Redemption. Of nemen ze GTA IV of een andere game in de reeks onder handen? Een remake van GTA Vice City zouden we fantastisch vinden.

Verwacht in elk geval een stevige upgrade van de originele versie. Strauss Zelnick, de grote baas van Take-Two, liet immers al weten dat Take-Two niet geïnteresseerd is in het uitbrengen van ports met enkele betere graphics. Hopelijk krijgen we snel een aankondiging.

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten