fbpx

Suicide Squad toont nieuwe gameplay, wordt live-service game

Suicide squad kill the justice league

Tijdens de nieuwste State of Play trakteerde ontwikkelaar Rocksteady Studios ons op een gameplayvideo van Suicide Squad: Kill the Justic League. De co-op gameplay voor 4 spelers ziet er best leuk uit, al hadden de makers ook minder goed nieuws: zo wordt de superheldengame net als Marvel’s Avengers een live-service titel.

Suicide Squad: Kill the Justic League heeft namelijk gear scores, loot levels, een cosmetische battle pass en heel wat post-launch content op lange termijn. Rocksteady belooft nieuwe speelbare personages en tal van contentupdates in de toekomst. Hopelijk bieden die nieuwe personages wat meer variatie, want nu lijken ze qua – behalve enkele iconische moves – tamelijk gelijkaardig.


Uiteraard kan Suicide Squad een leuke game worden. Al is er altijd een kans dat de antihelden van Suicide Squad Marvel’s Avengers achterna gaat. Een game waarvoor de creative director zich recent nog verontschuldigde. Of het dan echt een goede keuze was om voor de live-service route te kiezen? Dat valt nog te zien.

De game komt op 23 mei naar PS5, Xbox Series en pc. Als hij die releasedatum haalt tenminste. Op YouTube zijn de commentaren behoorlijk negatief, dus een extra uitstel is niet uitgesloten.

 

Een reactie achterlaten