fbpx

Suicide Squad: Kill the Justice League krijgt geschifte story trailer

Dit jaar was de DC Fandome tot de nok gevuld met vette onthullingen. Naast een nieuwe trailer voor The Batman en de eerste blik op Black Adam, kwamen ook enkele games aan bod. Suicide Squad: Kill The Justice League was de hoofdattractie: ontwikkelaar Rocksteady Studios dropte een badass verhaaltrailer van de actiegame. Opvallend: hij komt nog in 2022.

De video bevat geen gameplay, maar wel tal van in-game actie en custscenes. En eerlijk gezegd ziet alles er vet goed uit. In de trailer wordt de Suicide Squad – Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark – gerekruteerd tot de Task Force X. Dat is een groep die gevaarlijke missies moet uitvoeren om in leven te blijven. En ‘de Justice League uitmoorden’ klinkt inderdaad als een uitdagende missie.


Al is daar ook een reden voor. Zo zijn de Justice League helden in deze game compleet gebrainwasht met een hoop vernieling tot gevolg. Daarbovenop is er ook nog een buitenaards ras dat de aarde aanvalt, dus moet de Suicide Squad ook daar iets aan doen.

Suicide Squad: Kill The Justice League verschijnt in 2022 voor PS5, Xbox Series en pc.

Een reactie achterlaten