fbpx

‘Suicide Squad game uitgesteld tot najaar 2023’

Suicide Squad

Warner Bros. Games zou de release van Suicide Squad: Kill the Justice League verschoven hebben naar de tweede helft van 2023. Althans als we de Amerikaanse website Bloomberg mogen geloven. Reden voor het uitstel waren de vernietigende reacties op de recent gameplay in de laatste State of Play.

Volgens enkele bronnen van Bloomberg, zou de game niet meer gepland staan voor mei en mikt de titel nu op een launch in het najaar. Niet verrassend, gezien de overload aan negatieve reacties na de showcase. Commentaren op YouTube hekelden de live-service elementen en de permanente online verbinding, zelfs in de singleplayer modus.


Ook de gameplay zelf stelde fans teleur. Velen kondigden aan de game over te slaan als dit effectief het eindproduct wordt. Warner Bros. liet vallen dat er een Battle Pass aanwezig is voor cosmetische item en dat er nieuwe personages en missies toegevoegd worden na de launch, maar ook daarvan waren fans niet onder de indruk. Zij zien immers een tweede Marvel’s Avengers.

Suicide Squad: Kill the Justice League is de nieuwste game van Rocksteady Studios, de ontwikkelaar achter de Batman Arkham games. In hun nieuwste project mag je Metropolis onveilig maken als een Suicide Squad lid, waarbij je de slecht geworden Justice League in het gareel mag brengen.

Allicht pas eind dit jaar in de rekken idus.

Een reactie achterlaten