fbpx

Suicide Squad een uur na launch terug offline gehaald

Suicide Squad kill the justice league 1

De early acces launch van Suicide Squad: Kill the Justice League is niet probleemloos verlopen. De servers van de actiegame moesten meteen offline worden gehaald toen bleek dat spelers door een bug geen toegang kregen tot de verhaalmissies.

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt pas op 2 februari, maar spelers die de Deluxe Edition hebben aangeschaft, kunnen nu al aan de slag met de game. Allee lukte dat niet helemaal/


Een bug zorgde er voor dat de verhaalmodus meteen als ‘uitgespeeld’ werd beschouwd. Waardoor spelers geen toegang krijgen tot de verhaalmissies. Of ook de Trophy voor het uitspelen van de verhaalmodus meteen activeert, is niet duidelijk.

Ontwikkelaar Rocksteady heeft de game weer offline gehaald voor een onderhoud van de servers. Opvallend genoeg maakt dat de game onspeelbaar, want Suicide Squad vereist een online connectie om te kunnen spelen.

Gezien de bug werd opgemerkt bij de launch in Nieuw Zeeland, was Rocksteady er gelukkig snel bij. Al blijft een bug van dit kaliber behoorlijk vreemd. Nu goed, allicht wordt de verhaalprogressie gereset voor alle spelers die last hebben van de bug. En hopelijk doet het euvel zich niet voor in andere tijdzones.

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt officieel op 2 februari.

Een reactie achterlaten