fbpx

Sucker Punch: “Ghost of Tsushima op pc vereist geen PSN-account”

Ghost of tsushima 2

Sucker Punch Productions heeft verduidelijkt dat spelers geen PSN-account nodig hebben om de singleplayer van Ghost of Tsushima te spelen op pc. Maar wel als je de standalone multiplayer Legends wil spelen. De ontwikkelaar bracht het nieuws naar buiten na de controverse omtrent Helldivers 2.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut verschijnt op 16 mei voor pc. Om de singleplayer te spelen, moet je geen PSN-account linken aan je Steam-account. Iets waar veel spelers allicht opgelucht om zijn na de Helldivers 2 situatie. Sony probeerde een PSN-account te verplichten, maar keerde die beslissing om na zo’n 200.000 negatieve user reviews op Steam.


Wil je de standalone multiplayer Legends spelen? Dan heb je wel een PSN-account nodig. Daarnaast is ook PSN-account vereist om de PlayStation Overlay te gebruiken. Dat is een PlayStation-hub voor Sony-titels op Steam, die je toegang geeft tot allerlei PSN-features zoals je vriendenlijst, profiel, trophies en meer.

Allicht vond Sucker Punch het nodig om de situatie te verduidelijken om zich niet de woede van de fans op de hals te halen. Vraag is of Sony het linken van een PSN-account in de toekomst nog verplicht zal maken voor pc-gamers na de controverse rond Helldivers 2. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten