fbpx

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin zet zijn combat in de kijker

Eerlijk gezegd hadden wij nooit gedacht meer achtergrondverhaal te krijgen bij de allereerste Final Fantasy game, maar hier zijn we dan. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is een prequel van de game waar het allemaal mee begon. Geen RPG, wel een actiegame. Dus wil uitgever Square Enix dat vechtsysteem even in de schijnwerpers zetten.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin wordt ontwikkeld door Team Ninja, bekend van Ninja Gaiden en het uitstekende Nioh. En dat zie je, want de Final Fantasy prequel heeft ook die typische, uitdagende combat. Uiteraard liet Square Enix al weten dat gevechten niet zo uitdagend zullen zijn, om de game toch ietwat toegankelijker te maken.


Daarnaast zitten er verschillende Final Fantasy elementen in verwerkt. Zo zijn er vette finishers en heb je toegang tot verschillende jobs, die op hun beurt een waaier aan wapens met zich meebrengen. Hoofdpersonage Jack kan zich dus ontplooien op tal van manieren. De video hierboven geeft je alvast een voorsmaakje.

Wie de vorige trailer van de game gemist heeft, kan die hieronder nog bekijken.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin ligt komt op 18 maart naar PS4 en PS5, Xbox en pc.

Een reactie achterlaten