fbpx

Stemactrice lekt bestaan van sequel Horizon: Zero Dawn

Zero Dawn

Tijdens de Star Wars Celebration in Chicago heeft Janina Gavankar, de stemactrice van Iden Versio in Star Wars: Battlefront II, verklapt dat de sequel van Horizon: Zero Dawn effectief in ontwikkeling is. Uiteraard niet zo’n grote verrassing wegens het succes van de eerste game, maar eveneens is het ook leuke bevestiging.

Tijdens de conventie geraakte Gavankar aan de praat met een cosplayer met een Iden Versio outfit. De fan bedankte de stemactrice voor de aanbeveling van Horizon: Zero Dawn, die ze door een interview van Gavankar begon te spelen. Daar antwoordde de dame het volgende:


“Het spel is ongelooflijk. Wacht tot je de sequel in actie zit. Je zal echt omver vallen. Ik ken wat interne geheimen. Echt waar, je zal gewoon omver vallen.”

Van het volledige gesprek zijn zelfs beelden, die je hier kan vinden. Maar hoe komt het dan dat de stemactrice van een Star Wars personage daar weet van heeft? Gavankar verzorgt ook de stem van Tatai in The Frozen Wilds expansie van Horizon: Zero Dawn. Allicht werkt haar personage in de sequel dus opnieuw samen met Aloy.

Wat denken jullie? De perfecte blockbuster voor Sony om te onthullen rond E3 2019?

Een reactie achterlaten