fbpx

Stemacteur van Tommy speelt mee in The Last of Us HBO-serie

Pierce

Acteur Jeffrey Pierce, die de rol van Tommy Miller op zich nam in The Last of Us videogames, zal ook te zien zijn de serie van HBO. Opvallend genoeg vertolkt de acteur deze keer niet Tommy, want die rol was al weggelegd voor acteur Gabriel Luna.

Toegegeven, het zal vreemd zijn om zijn stem niet geassocieerd te zien met Tommy. In plaats van Joel’s broer, kruipt Pierce nu in de huid van een rebel in een quarantainezone. Of dat een grote rol is, is echter niet duidelijk.


Andere nieuwe castleden zijn Murray Bartlett (The White Lotus) en Con O’neill (Chernobyl). Bartlett heeft een gastrol in de serie als Frank. O’neill zal daarentegen Bill vertolken, die we kennen uit de eerste game.

Uiteraard was al bekend dat de hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal (Joel) en Bella Ramsey (Ellie). Nico Parker krijgt dan weer de rol van Sarah, de dochter van Joel.

Neil Druckmann van Naughty Dog, die het scenario pent met Chernobyl-schrijver Craig Mazin, heeft trouwens laten weten dat sommige dialogen rechtstreeks uit de game zijn overgenomen. Tegelijkertijd onthulde hij dat enkele van hun favoriete afleveringen drastisch afwijken van het originele verhaal.

De opnames van de HBO-serie zijn inmiddels van start gegaan. Verwacht wordt dat de serie eind 2022 te zien zal zijn.

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten