fbpx

“Insomniac nog niet klaar met Peter Parker”

Spider Man 2

Yuri Lowenthal, de acteur die de stem van Peter Parker verzorgt in de Marvel’s Spider-Man games van Insomiac Games, is ervan overtuigd dat het personage zal terugkeren in toekomstige games. Het werk van Peter Parker zit er immers nog niet op, volgens hem.

Beide Spider-Men, zowel Miles als Peter, kregen al een solo-game, maar in Spider-Man 2 mocht je als speler vaak kiezen met welke held je aan de slag ging. Narrative director Ben Arfmann en scenarist Brittney Morris lieten al uitschijnen dat dat in toekomstige titels niet meer het geval zou zijn. Het duo suggereerde namelijk dat Peter de fakkel zou doorgeven aan Miles na hun recentste avontuur.


In een interview met Variety, lijkt stemacteur Yuri Lowenthal daar niet helemaal van overtuigd. Tijdens het gesprek blikte hij terug op de statements van Arfmann en Morris, al gelooft hij dat Peter het Spider-Man leven niet zomaar kan opgeven.

Frappant genoeg geeft Lowenthal toe dat hij nog geen script van Spider-Man 3 heeft ontvangen en dat Insomniac er allicht nog aan werkt. Maar hij is er vrijwel zeker van dat we het laatste van Peter Parker nog niet gezien hebben.

Marvel’s Spider-Man 2 was de snelst verkopende titels ooit voor PlayStation Studios, met zo’n 2,5 miljoen exemplaren tijdens eerste 24 uur. Op 7 maart krijgt de titel New Game+, dus heb je alvast een excuus om er nog eens door te gaan.

Spider-Man 3 staat gepland voor 2028. In 2025 krijgen we Marvel’s Venom, een spinoff met de zwarte symbioot in de hoofdrol.

Een reactie achterlaten