fbpx

Stemacteur Nathan Drake kijkt niet uit naar Uncharted film

Schermafbeelding 2020 04 06 om 22.47.26

Acteur Nolan North die de stem van Nathan Drake verzorgt in de populaire Uncharted-reeks, heeft zich uitgelaten over de Uncharted-film. In een episode van Retro Replay waarin North samen met stemacteur Troy Baker (Joel in The Last of Us) allerlei games speelt, zegt hij absoluut niet enthousiast te zijn over de Uncharted-film.

North is niet te spreken over de casting. Acteur Mark Wahlberg die Sully speelt? Daar past hij liever voor. Waar hij wel naar uitkijkt, is de gepland Netflix-serie van The Last of Us die vorige maand werd aangekondigd:


“De idee van een serie is zoveel beter dan een film. En het feit dat The Last of Us geschreven wordt door de man achter Chernobyl is gewoon fantastisch. Ik moet eerlijk zijn: ik kijk er veel harder naar uit dan naar de Uncharted-film. Ik zie Mark Wahlberg heel graag acteren, maar ik zie hem echt niet als Sully. Dat zie ik echt niet in hem.”

Een slechte keuze voor het vaderfiguur van Nathan Drake dus, volgens Nolan North. Niet verrassend, want Mark Wahlberg is nog wat aan de jonge kant om Sully al te spelen. Troy Baker ging daar trouwens volledig mee akkoord, al deed hij er nog eens schepje bovenop:

“Ik zie die Uncharted-film gewoon helemaal niet gebeuren.”

Baker heeft een punt. Hoewel de film na een lange zoektocht eindelijk zijn regisseur vond in Ruben Fleisher, de man achter de camera van Venom, werden de opnames de eerste dag al stilgelegd wegens het coronavirus. Geen goede zaak, want Spider-Man-acteur Tom Holland die Nathan Drake vertolkt, is binnenkort weer nodig op de set van enkele Marvel films. Als dat maar goedkomt…

Hieronder kan je het volledige fragment bekijken. Omstreeks 6:10 heeft Nolan het over de Uncharted-film en -reeks.

Een reactie achterlaten