fbpx

Steam update suggereert dat Dragon’s Dogma 2 een demo krijgt

Dragons Dogma 2

Het lijkt erop dat uitgever Capcom een demo aan het voorbereiden is van Dragon’s Dogma 2. De Steampagina van de game heeft namelijk een update gekregen en bevat mogelijk een verwijzing naar een offline demo.

De update werd gespot op SteamDB door Reddit-gebruiker CannedBeanofDeath. Specifiek kreeg de titel een ‘Free on Demand’ pakket. Een term die volgens PCGamesN alleen gebruikt wordt voor een demo build van een game op Steam.


Momenteel staat Dragon’s Dogma 2 gepland voor release op 22 maart. Onlangs loste Capcom verschillende video’s van alle speelbare vocations (lees: klasses) die spelers kunnen kiezen in de game.

Opvallend is dat Dragon’s Dogma 2 de eerste 70 euro game wordt van Capcom. De uitgever liet weten dat toekomstige titels allicht diezelfde prijszetting krijgen, aangezien de kosten voor de ontwikkeling van games alsmaar duurder worden.

Onlangs polste de uitgever nog naar de mening van spelers, waarbij Capcom vroeg van welke oude franchises zij graag een remaster of zelfs een remake willen zien.

Een reactie achterlaten