fbpx

Star Wars Outlaws krijgt geen procedureel gegenereerde planeten

Star Wars Outlaws

De creative director van Star Wars Outlaws heeft meer details gedeeld over de openwereldgame. In een interview met Edge Magazine verklapt Julian Gerighty meer over de grootte van de maps.

Dat Star Wars: Outlaws behoorlijk groot wordt mag duidelijk zijn. Volgens Gerighty is elke planeet zo groot dat het doorkruisen ervan – zelfs op een high-speed voertuig zoals een speeder bike – zal aanvoelen als een ontdekkingsreis.


Maar hoe groot dan? Volgens Gerighty’s ruwe schatting is een planeet ongeveer even groot als twee of drie regio’s van Assassin’s Creed Odyssey. De verschillende omgevingen in Outlaws zouden volgens Gerighty niet te overdonderend groot zijn, maar manageable voor zowel de speler als het ontwikkelingsteam.

Cool daarbij is dat alle planeten handgemaakt zijn door ontwikkelaar Massive Entertainment. Er zijn dus geen procedureel gegenereerde planeten zoals in Starfield of No Man’s Sky. Hoeveel verschillende planeten je als outlaw Kay Vess kan verkennen, is niet bekend.

Kay is een beginnende outlaw die haar centen verdient met illegale opdrachten. Ze is sterk geïnspireerd door Han Solo, maar volgens Gerichty ook door Indiana Jones en Jack Sparrow. Ze moet de belichaming worden van ‘de charmante schurk’.

Star Wars Outlaws verschijnt in 2024.

Een reactie achterlaten