fbpx

Star Wars Outlaws heeft geen XP of levels

star wars outlaws release date

In een uitgebreide nieuwe gameplayvideo komen we heel wat nieuwe details te weten van Ubisofts open-world Star Wars-game. Zo maakt Star Wars Outlaws geen gebruik van XP of levels die de progressie van je personage weergeven.

In tegenstelling tot alle andere actie-RPG’s maakt Star Wars Outlaws geen gebruik van XP. De progressie die Kay Vess maakt is volgens game director Mathias Karlson gebonden aan de personages die ze tijdens haar avontuur ontmoet.


In onder andere de Cantina kan ze missies aangaan en zo Experts ontmoeten. Die leren haar een nieuwe vaardigheid bij waardoor je een nieuwe skill unlockt. Op deze manier voelt de progressie van Kay een stuk organischer dan als je skills unlockt met XP-punten.

Een best aparte aanpak die hopelijk ook wat flexibiliteit toelaat. Check zeker de video hieronder, want die belicht ook het verhaal, de gameplay en missiestructuur.

Star Wars Outlaws verschijnt 30 augustus. De game heeft trouwens al de goudstatus bereikt, dus een uitstel is niet meer mogelijk.

Een reactie achterlaten