fbpx

Star Wars Jedi: Survivor releasedatum gelekt

Jedi Survivor

Zin om terug te keren naar a galaxy far, far away? Stof je lichtzwaard alvast af, want Star Wars Jedi: Survivor komt eraan. Steam lekte per abuis dat de actiegame vanaf 16 maart 2023 in de rekken ligt. Sneller dan verwacht, toch?

Hoewel EA de releasedatum niet officieel bevestigd heeft, reageerde de uitgever wel met een Twitter-bericht op het lek. EA deelde de officiële key art van de game en tweette dat er meer info volgt tijdens The Game Awards. Niet verrassend, want geruchten over een aankondiging van een releasedatum tijdens de show, deden al een tijdje de ronde.


Steam lekte trouwens niet alleen de releasedatum, ook de pre-order goodies en de inhoud van een Deluxe Edition werden al gedeeld. Wie de game pre-ordert, krijgt immers een Hermit Cosmetic, een Hermit Lightsaber Set en een Combustion Blaster Set. Wie de Deluxe Edition aanschaft, krijgt The Galactic Hero Cosmetic Pack en The New Hero Cosmetic Pack.

De officiële bevestiging volgt ongetwijfeld op 9 december tijdens The Game Awards. Als we naar de releaselijst kijken, krijgen we een voorjaar barstenvol gamereleases.

Pre order stuff

Deluxe

Een reactie achterlaten