fbpx

Star Wars Jedi: Survivor nog steeds gepland voor maart 2023

Jedi Survivor

Het is bijzonder stil rond EA’s Star Wars Jedi: Survivor, maar geen vrees: de actiegame komt nog steeds in maart 2023. Volgens gamejournalist Jeff Grubb krijgen we ook in december eindelijk meer van de titel te zien. Allicht tijdens The Game Awards.

Jeff Grubb besprak de releasedatum van Star Wars Jedi: Survivor tijdens een podcast van Giant Bomb. Zo vertelt hij dat uitgevers er baat bij hebben om de marketingperiode van een videogame zo kort mogelijk te houden.


Volgens Grubb zou uitgever EA zijn aandeelhouders bij elke financiële meeting laten weten dat ‘de grote partnertitel’ eraan komt. In mei liet EA weten dat het tussen 1 januari en 31 maart 2023 een ‘partnertitel’ en een ‘grote IP’ als release heeft gepland. Die grote IP is vanzelfsprekend Dead Space, terwijl de partnergame Star Wars Jedi: Survivor is.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Maar als die game al in maart komt, wanneer gaat EA de titel dan promoten? Volgens Grubb was het altijd de bedoeling dat EA de marketingcampagne voor Star Wars Jedi: Survivor pas in december zou starten. En de eerste gameplay krijgen we te zien tijdens de Game Awards op 8 december.

Laat een reactie achter